Verhuur

Het is mogelijk om op afspraak in Rozenburg complete uitrustingen te huren. De afhaallocatie ligt op 12 minuten van het Oostvoornse meer.

Complete uitrustingen kunnen voor € 50,- per dag worden gehuurd. Ook is het mogelijk om voor meerdere dagen een uitrusting te huren.

Voor huren van uitrustingen dient u kopie van rijbewijs of ID mee te nemen en dient u uw laatste duik pas te tonen welke tevens als borg dient.

Het verhuurbedrag dient te worden voldaan bij ophalen, vermeerderd met € 20,- schoonmaakborg. Deze borg krijgt u retour als u de gehuurde materialen uitgespoeld en vrij van zand terugbrengt.

Bij verlies of diefstal van gehuurde duikmaterialen zijn wij genoodzaakt de advies verkoopprijs van dit uitrustingsstuk in kosten te brengen en dient u deze zelf te betalen aangezien WA verzekeringen verlies of diefstal van gehuurde spullen niet dekt.

 

De uitrusting bestaat uit:

 – Natpak 7mm met vaste cap

– Duikbril en snorkel

– Trimvest

– Loodgordel met lood

– Duikschoenen

– Vinnen

– Handschoenen

– 10 liter fles met 200-230 bar lucht

– Ademset met tweede trap en octopus en 3 delig console met inflatorslang

 

Duikcomputer en Lamp kunnen eventueel apart erbij worden gehuurd a € 10,- per dag. Ook Nitrox kan worden geleverd en tegen meerprijs kan ook 15 liter fles worden gehuurd.

Vanzelfsprekend worden alleen op vertoon van Nitrox brevet Nitrox vullingen verhuurd.